Välj kartsajt: kyrkor

Hallundakyrkan

3.8 i "vägt snittbetyg" (3)

Hallundakyrkans församling är en del av Svenska Missionskyrkan, men vill vara öppen för andra traditioner. HKU är på motsvarande sätt anslutet till Svenska Missionskyrkans Ungdom. Vi är helt fria i förhållande till stat och myndighet. Ekonomin bärs upp av medlemmarnas offer och gåvor. Kyrkan är öppen för alla, du väljer själv om du vill vara medlem eller inte. Hallundakyrkans ungdom (HKU) är en del av Hallundakyrkans församling. Enkelt uttryckt tillhör all barn- och ungdomsverksamhet HKU. Vem som helst får vara med i HKU utan krav på egen kristen tro. Församlingen Församlingen har själv låtit uppföra Hallundakyrkan och vill i den gula träbyggnaden vid Hallunda centrum, med en mångfald aktiviteter, inbjuda till gemenskap och tro. Församlingen har runt 100 medlemmar.

Kommentera denna kyrka...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna kyrka:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Liten och mysig kyrka belägen i Hallunda Centrum.

  0 0 2013-02-04 kl. 01:47
 • Betyg: 4Hallundakyrkan invigdes 1978 den 19-20 augusti.
  En ganska enkel interiör. Jag blev mycket varmt mottagen av trevliga och vänliga människor. Kyrkosalen har en flyttbar vägg så att man kan öppna upp för att få ett större rum vid behov. I kyrkan ligger också en del övriga lokaler bland annat ett litet cafe.
   Altaret.

  1 0 2010-05-20 kl. 15:22
 • Betyg: 4Mycket enkel och sparsmakad interiör, men man möts av stor värme hos vänliga och trevliga människor. I väggen bakom altaret finns speglar i korset, vilket ger intryck av ytterligare ett rum bakom altaret.Eget foto Speglarna i altarväggens kors ger intryck av ytterligare ett rum bakom altaret Enkelt och sparsmakat En stilig bildväv

  2 0 2010-03-13 kl. 20:39

Andra kyrkor i närheten:

De som gillar Hallundakyrkan gillar även:

   Yttergrans kyrka
Håbo kommun
   Strängnäs domkyr...
Strängnäs kommun
   Lids kyrka
Nyköping kommun
   Härkeberga kyrka
Härkeberga, Enköping kommun
   Tensta kyrka
Uppsala kommun
   Vendels kyrka
Tierp kommun

Visa alla kyrkor nära...