Välj kartsajt: kyrkor

Allhelgonakyrkan

4.0 i snittbetyg (13)

Allhelgonakyrkan är en kyrka som ligger i Katarina församling i Stockholm kommun.

Kommentera denna kyrka...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna kyrka (sid 2):

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

  • Betyg: 4Vacker gammal träkyrka med mycket aktiviteter av besökarna själva. Lunchandakt vardagar kl.12 med lunch nere i cafået för 40 kr. Morgonandakt med frukost. Torsdag och söndagsgudstjänst som är mycket välbesökta, kom upp till en timme i förväg för att få en bra plats och missa inte den gemytliga fikastunden efteråt.
    Prästen Olle skrev boken ´Kristendom för ateister´ 2007 och skapade ny andlig boom.. Här har många ateister kommit till tro.

    1 0 2010-10-12 kl. 07:58
  • Betyg: 5Till och med jag, som inte går i kyrkan, gillar Allhelgonakyrkan. Många minnen från när man var barn. Prästen Olle var den enda som fått mig att lyssna.

    2 1 2009-12-19 kl. 11:39
  • Betyg: 4Allhelgonakyrkan är inte som andra kyrkor. Här är det lite mer fokus på mänskliga möten och lite mindre fokus på möten med högre makter. Tills nyligen var Olle Carlsson präst i kyrkan - den enda präst som lyckats fylla kyrkan söndag efter söndag. Jag gillar att det är mycket musik (med en del rockstars) på gudstjänsterna, ibland är Gardell där och håller predikningarna och kyrkan har även en massa ´icke-kyrkliga´ aktiviteter som meditationer och t o m yoga har jag för mig!

    5 1 2008-11-27 kl. 19:29