Välj kartsajt: kyrkor

Storviks kyrka

3.7 i "vägt snittbetyg" (2)

Storviks kyrka är en kyrka som ligger i Ovansjö församling i Sandviken kommun.

Kommentera denna kyrka...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna kyrka:

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

 • Betyg: 51998 var jag här för att inviga reliefen ´I begynnelsen var ordet´ Den var beställd av kyrkofulllmäktige efter en skiss som visats och godkänts.
  Därefter har jag besökt kyrkan ett antal gånger. Tycker själv att den är ett ljussken från Wallmans himmelsmålningar-vilket inte uppfattas om man inte förstår textorden-som borde predikas! Annars heter jag Roland Hansson vilket kanske inte framgår av presentationen i kyrkan?
  I begynnelsen var Ordet Joh 1:1--

  1 0 2017-04-01 kl. 13:52
 • Betyg: 4Den här fulsnygga kyrkan är ett bra exempel på att det går att göra mycket av en tegelkyrka.Vackra bonader och applikationer och de moderna takmålningarna. Altarprydnaden av Dagmar Lodén kommer dock nästan bort genom Uno Wallmans stora Kristusbild som inte är något under av skönhet precis, ser mera ut som ett lindebarn tycker jag.Storviks kyrka Storviks kyrka 10 juni 2015 Mittsektionen av taket eget foto Del av Uno Wallmans takmålningar ´I begynnelsen var ordet´ ´Låten barnen komma till mig´ av Karin Hansson Men varför ser han ut som ett lindebarn? Uno Wallmans Kristusbild

  0 0 2009-03-31 kl. 19:04

Andra kyrkor i närheten:

De som gillar Storviks kyrka gillar även:

   Årsunda kyrka
Sandviken kommun
   Garpenbergs kyrka
Hedemora kommun
   Husby kyrka
Hedemora kommun
   Sundborns kyrka
Falun kommun
   Åmots kyrka
Ockelbo kommun

Visa alla kyrkor nära...