Välj kartsajt: kyrkor

Kolmårdskyrkan

4.2 i snittbetyg (5)

Kolmårdskyrkan är en kyrka som ligger i Kolmårdens församling i Norrköping kommun.

Kommentera denna kyrka...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna kyrka:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Jag och min kompanjon monterade all sten i denna kyrka och arkitekten Tage Hedlund blev helförtjust i vårt arbete.Tyvärr måste jag betala full entre` för att kunna besöka och se mitt arbete.Har haft många vänner från hela Europa,som besökt mig och som haft viljan att se Vårt arbete,men det blir ju alldeles för dyrt!Kolmårdens Djurpark kräver fullt betalt trots man utfört nästan varenda riktigt stenarbete i djurparken till skillnad från Bergskyrkan som är gratis att besöka!Vi har ju även monterat sten i apariet,samt den senaste entren!Ville ju bara fota mina arbeten.Skamligt av ledningen!

  0 0 2020-02-09 kl. 19:39
 • Betyg: 5En skam att denna vackra kyrka inte saluförs bättre ! Ni borde skämmas i Svenska kyrkan ! Denna vackra kyrka är helt i klass med Bergskyrkan i Helsingfors som är en stor turistattraktion ! DET KAN KOLMÅRDSKYRKAN OCHSÅ BLI ! Ryck upp er !

  0 0 2017-04-29 kl. 08:39
 • Betyg: 5Passar väl in i omgivande naturen då den delvis är inbyggd i berget och uppbyggd av sten. Invändigt påminner den om Bergskyrkan i Helsingfors. Väggarna är delvis uppbyggd med stenar och dessutom stora glasfönster mot Bråviken som tar in tillräckligt med dagsljus.

  0 0 2016-07-20 kl. 08:23
 • Betyg: 5Mycket vacker och speciell kyrka. Synd och skam bara att den inte finns på Kolmårdens djurparks karta! Inte heller finns någon skylt på området som visar vägen till kyrkan.

  0 0 2015-10-05 kl. 19:26
 • Betyg: 4Den låtsas var insprängd i berget, men är delvis uppbyggd av sten och smälter väl in i naturen. Så mycket vackrare altarfönster kan man väl inte ha, än naturen? Nu har ju öppettiderna också blivit generösare så man hinner in innan de stänger.Eget foto Altarfönster ut mot naturen Altaret där det fungerar Kan det vara Kolmårdsmarmor tro? Ganska mörkt därinne Vacker ljusbärare Påfågeln vaktade entrén till kyrkan

  1 0 2009-03-08 kl. 23:17