Välj kartsajt: kyrkor

Mössebergs kyrka

3.5 i "vägt snittbetyg" (1)

Mössebergs kyrka är en kyrka som ligger i Mössebergs församling i Falköping kommun. Mössebergs kyrka byggdes och invigdes 1960. Den är ritad av arkitekt Anders Ekman som skapat en vacker kyrka med gotisk lyftning. 1989 genomgick kyrkan en genomgripande renovering.

Kommentera denna kyrka...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna kyrka:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Här är en kyrka för alla! I nedre plan finns församlingsvåning med lokaler anpassade för många olika grupper och aktiviteter. Här har barnen det väldigt roligt, ungdomarna har ett eget krypin och stor samlingsrum där man kan ha fest efter dop eller bröllop t.ex.
    Själva kyrkorummet känns lugnt och inbjudande med flera effektfulla detaljer. Glaskorset som glimmar vid solbelysning i koret är utfört av kyrkvärden Are Lundin.
    Dessutom har man en dedikerad vaktmästare som verkligen ställer upp då man vill titta in i kyrkan. Tack Marianne, du är guld värd!
    Utsmyckning av Eva Spångberg I nedre plan församlingslokaler Mycket effektfullt! Glaskorset av Are Lundin omgärdas av skulpturen ´Kristi återkomst´ av Harry W. Svensson  Fägre Ungdomarnas krypin Modern dopfunt Eget foto Upplyst korvägg Foto:Bertil Mattsson Mössebergs kyrka i oktober 2010

    0 0 2010-10-25 kl. 18:26

Andra kyrkor i närheten:

De som gillar Mössebergs kyrka gillar även:

   Gudhems kyrka
Falköping kommun
   Gökhems kyrka
Falköping kommun
   Valtorps kyrka
Falköping kommun
   Mularps kyrka
Falköping
   Göteve kyrka
Falköping kommun
   Högstena kyrka
Falköping kommun

Visa alla kyrkor nära...