Välj kartsajt: kyrkor

Marieholmskyrkan

3.5 i "vägt snittbetyg" (3)

Marieholmskyrkan är en kyrka som ligger i Mariestads församling i Mariestad kommun.

Kommentera denna kyrka...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av denna kyrka:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Jag kan förstå att man lär sig älska den här ´tegelhögen´ med det fint infallande ljuset. Personligen har jag ju haft väldigt svårt för de här tegelkuberna. Har nu sett flera av dem från insidan och ser att det går att få både vackra och intressanta miljöer.
  Det skulle vara roligt att få veta mer om dels väggen med de färgglada och naivistiska bonaderna, dels den vackra saken som jag spontant döpte till solregn. Även prydnaden över altaret vore intressant att veta mer om.
  Så om någon från församlingen läser detta. skriv gärna mer på er hemsida!
  Marieholmskyrkan 19 juni 2013 Från den här sidan ser man klockan i klocktornet eget foto Textil av Kerstin Persson Intressant altarväggsprydnad Vackert! Solregn? Skulle vara spännande att få veta vad detta är? Eget foto Predikstolen med vackert kläde eget foto En vacker innergård

  0 0 2013-06-20 kl. 11:31
 • Betyg: 4Urbekväm 70-talskyrka med bra akustik och tillgängligt kor. Man lär sig älska tegelväggarna och ljuset faller fantastiskt. En kyrka för dop eftersom den är så barnvänlig. Sakristian är trång och mörk med usel ventilation.

  0 0 2013-02-27 kl. 11:13
 • Betyg: 3Marieholmskyrkan är Mariestads församlings modernaste kyrkobyggnad. Den är byggd i rödbrunt tegel och innehåller såväl församlingslokaler såsom gudstjänstlokal/kyrkorum. Marieholmskyrkans verksamhet riktar sig ofta till ungdomar och barn och firar gudstjänst ofta. Kyrkfönstren ger ett mycket vackert ljus på altaret och kyrkorummet är väldigt behagligt.

  0 0 2009-05-04 kl. 15:14

Andra kyrkor i närheten:

De som gillar Marieholmskyrkan gillar även:

   Leksbergs kyrka
Mariestad kommun
   Björsäters kyrka
Mariestad kommun
   Bredsäters kyrka
Mariestad kommun
   Tidavads kyrka
Mariestad kommun
   Böja kyrka
Skövde kommun
   Flistads kyrka
Skövde kommun

Visa alla kyrkor nära...